Hoppa till huvudinnehållet

Hus på 142 kvadratmeter sålt i Deje – priset: 1 350 000 kronor

Publicerad:

Fastigheten på Stationsvägen 21 i Deje har fått nya ägare.

Köpare är Eva-Mari Kristina och Bo Torleif Winter, 61 och 65 år, från Tullinge och säljare är Lisbeth Kristina Karlsson och Tord Jan Fornander. Köpet blev klart i mars 2023 och priset blev 1 350 000 kronor. Huset har en boyta på 142 kvadratmeter.

För tio månader sedan såldes ett annat hus bara några hundra meter bort, på Skolvägen 5. Där såldes ett 140 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 1 265 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDejeFastighetsaffärerForshaga kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.