Hoppa till huvudinnehållet

Han blir ny skolchef: ”Jag är mycket glad och stolt”

Publicerad:
Gustav Hagerskog lämnar arbetet som rektor för Tegnérskolan i Säffle och blir i sommar ny skolchef i Grums kommun.
Gustav Hagerskog lämnar arbetet som rektor för Tegnérskolan i Säffle och blir i sommar ny skolchef i Grums kommun. Foto: Peter Bäcker

Gustav Hagerskog blir ny skolchef i Grums.

Han efterträder Thomas Nilsson som går i pension.

– Jag är mycket glad och stolt över att tillträda tjänsten, säger Gustav Hagerskog i ett pressmeddelande.

Gustav Hagerskog är i dag rektor på Tegnérskolan i Säffle.

– Där han har utvecklat skolans arbete med att skapa en tillgänglig lärmiljö där elever ska få förutsättningar för att kunna lyckas. När Thomas Nilsson nu väljer att gå i pension så känns det tryggt att ha en person som kan ersätta den kunskap och erfarenhet som nu försvinner, säger Erica Andrén, kommundirektör i Grums kommun, i pressmeddelandet.

Gustav Hagerskog tillträder tjänsten den 31 juli.

– Jag ser fram emot att få lära känna verksamheterna och att tillsammans med barn, elever, vårdnadshavare och personal utveckla utbildningsverksamheten i Grums kommun. Tillsammans ska vi skapa förskolor och skolor som ger alla barn och elever förutsättningar att utvecklas och lyckas, säger han i pressmeddelandet.

Artikeltaggar

FörskolorGrumsGrums kommunGustav HagerskogPensionPressmeddelandeSäffleSkola och utbildningSkolorTegnérskolanThomas Nilsson

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.