Hoppa till huvudinnehållet

17 bilar utsatta för skadegörelse – man gick runt och slog sönder backspeglar

Publicerad:
Polisen i Säffle har nu fått in 17 anmälningar om samma skadegörelse på bilar i Säffle. Minst en backspegel har slagits sönder på varje bil./ARKIVBILD
Polisen i Säffle har nu fått in 17 anmälningar om samma skadegörelse på bilar i Säffle. Minst en backspegel har slagits sönder på varje bil./ARKIVBILD Foto: Ove Rydh

Klockan 04.40 på lördagen ringde vittnen in till polisen för att berätta om en man som slog sönder bilar i centrala delarna av Säffle. Sammanlagt 17 polisanmälningar har nu kommit in.

Det första larmet om skadegörelsen kom in tidigt på lördagsmorgonen och gällde då Sundsborgsgatan.

En polispatrull letade efter mannen i centrala Säffle – utan att hitta honom. Det finns heller inget signalement på mannen.

Under tisdagen inkom en polisanmälan till om samma sak. Så nu har sammanlagt 17 polisanmälningar kommit in, gällande Sundsborgsgatan, Skogsvägen och Tegnérgatan i Säffle.

Tillvägagångssättet är hela tiden det samma. det verkar som om en backspegel förstörts på varje bil.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättOla OlssonSäffleSkadegörelse

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.