Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Forshaga borta mot Grums

Publicerad:
Grums IK Hockey förlorade mot Forshaga IF Ishockey

Forshaga vann mot Grums på bortaplan i HockeyEttan Kvalserie västra. Segersiffrorna skrevs till 4-1 (0-0, 2-1, 2-0).

Första perioden blev mållös. Andra perioden var jämn. Grums inledde bäst och tog ledningen genom Albin Ingman efter 1.45, men Forshaga kvitterade genom Jakob Ringsby. Och Forshaga hann också ta ledningen, genom Linus Johnsson. I tredje perioden gjorde Forshaga 1-3 efter 13.30 genom Viktor Owesten. Och med bara 1.55 kvar satte William Johannesson avgörande 1-4.

Med tre omgångar kvar är Grums sist i serien, medan Forshaga leder serien.

Lagen möts igen i Ängevi Ishall, söndag 19 mars 16.00.

Artikeltaggar

BillerudhallenForshaga IF IshockeyGrums IK HockeyHockeyEttan Kvalserie västraIshockey

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.