Hoppa till huvudinnehållet

När kommer repliken, Sörensen?

Publicerad:
Karlstadpartiets Peter Sörensen.
Karlstadpartiets Peter Sörensen. Foto: HP Skoglund

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag skrev en debattartikel med rubriken ”Hur många är trötta på Peter Sörensen, räck upp en hand”.

Det kallade Peter Sörensen för ett frontalangrepp och skulle återkomma med en genmäle. Vart tog det vägen?

Nu har jag väntat i 18 dagar, hur skall jag tolka det?

Har han ångrat att han kallar mej för Anders Löfbergs legosoldat?

Har han ångrat att han skriver på sin blogg, att jag är makthungrig, med dålig kompetens, svagt personligt engagemang, utan en tanke eller ansvar. Att jag gör huvudlösa uttalande.

Att det är många som är trötta på Peter Sörensen, kan jag intyga.

När jag är ute på stan med familjens hundar, har helt plötsligt, väldigt många börjat att hälsa, dom räcker upp en hand. Nu förstår jag, dom har läst min debattartikel. Idag när jag var på stan, var det en fågel som viskade i mitt öra. Det är hans partikamrater som dragit i bromsen och tycker att nu har Peter Sörensen gått för långt. Om det är sant så förstår jag att jag inte kommer få något svar. Det förklarar också att det har inte kommit något pressmeddelande från Peter Sörensen på en hel vecka.

Håkan Holm Alteblad

Artikeltaggar

BloggarHåkan Holm AltebladInsändarePeter SörensenPressmeddelande