Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för Grums hemma mot Falu IF

Publicerad:
Grums IK Hockey förlorade mot Falu IF

Grums räckte inte till på hemmaplan mot Falu IF i HockeyEttan Kvalserie västra. Matchen slutade 2-6 (1-2, 0-1, 1-3).

Falu IF startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Pawel Oblonski och Gustav Haglund innan Grums svarade och gjorde 2-1 genom Robert Thellberg. Efter 2.46 i andra perioden slog Mathias Eklund till, framspelad av Oscar Haglund och Gustav Haglund och gjorde 1-3. Falu IF stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 1-3 till 1-6 på bara 8.59.

Erik Röhr reducerade förvisso, men närmare än 2-6 kom inte Grums. Falu IF tog därmed en stabil seger.

Med fyra omgångar kvar är Grums sist i serien, och Falu IF är på tredje plats.

I nästa omgång har Grums Forshaga hemma i Billerudhallen, fredag 17 mars 19.00.

Artikeltaggar

BillerudhallenFalu IFGrums IK HockeyHockeyEttan Kvalserie västraIshockey

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.