Hoppa till huvudinnehållet

Kil säkrade segern mot Arboga efter rysare

Publicerad:
IFK Arboga IK förlorade mot Kils AIK
IFK Arboga IK förlorade mot Kils AIK

Segern på på bortaplan med 4-3 (1-2, 2-1, 0-0, 1-0) efter förlängning gör att Kil har säkrat segern i matchserien mot Arboga i HockeyEttan Play Off 1 Kvalserie västra. Kil vann totalt med 2-1 i matcher.

Kils tränare Martin Persson kommenterade matchen:

– En fantastisk bedrift att klara att vinna mot Arboga två dagar i rad. En grym kämpainsats och fin lagmoral knäcker ett betydligt namnkunnigare lag. Vi var borträknade innan säsongen startade, men vi visar att det finns väldigt fin kvalité i det här laget.

Samuel Eriksson, William Flodin, Carl Forsberg och Daniel Kyrk blev målskyttarna för Kil, medan David Berg, Anton Ekström och Oscar Onsmar gjorde Arbogas mål.

Artikeltaggar

Brödernas ArenaIFK Arboga IKIshockeyKils AIK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.