Hoppa till huvudinnehållet

Karlstad Fotboll värvar mittback: ”Riktigt talangfull spelare”

Publicerad:
Tobias Johansson i Karlstad Fotbolls sportgrupp tillsammans med nyförvärvet Fuad Ajvazi.
Tobias Johansson i Karlstad Fotbolls sportgrupp tillsammans med nyförvärvet Fuad Ajvazi. Foto: Karlstad Fotboll

Karlstad Fotboll stärker upp truppen ytterligare.

Mittbacken Fuad Ajvazi – som fanns med i truppen mot Degerfors – är klar för spel i klubben.

– Fuad är en riktigt talangfull spelare så det känns mycket bra att han nu är klar för Karlstad Fotboll, säger sportchefen Sven-Göran Eriksson.

19-åringen Fuaz Ajvazi har tränat tillsammans med Karlstad Fotboll under försäsongen och spelat till sig ett kontrakt med klubben.

Ajvazi har tidigare spelat med klubbar i Kosovo och har även gjort några landskamper med pojklandslaget.

– Han har visat prov på ett moget och rejält spel under den tid han varit här och imponerat på oss. Att vara så stabil och tydlig som mittback med tanke på hans unga ålder är mycket bra, säger sportchefen Sven-Göran Eriksson.

Givetvis finns en koppling till KF-tränaren Albert Bunjaki som varit verksam som förbundskapten i Kosovo.

– Jag är mycket glad för att jag nu får chansen att representera Karlstad Fotboll. Det har varit inspirerande att träna och spela i en så här bra fotbollsmiljö. Jag känner att både jag själv och laget utvecklas och blir bättre hela tiden. Vi har något bra på gång, som många sagt före mig. Sen att både Albert Bunjaki och Sven-Göran Eriksson finns i klubben underlättar naturligtvis valet av klubb, säger han till klubbens sajt.

Artikeltaggar

Albert BunjakiFotbollFuad AjvaziIF Karlstad FotbollSven-Göran Eriksson

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.