Hoppa till huvudinnehållet

Klart med ägarskifte för gård i Segmon – pris: 1 450 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av lantbruksfastigheten på Körsvik 308 i Segmon är nu klar.

Nya ägare blir Stig Inge Elve Olausson, 61, och Anna Ulrika Magdalene Olausson, 54, från Rönnäng som köper fastigheten av Jan Magnus Svantesson och Björn Alexander Bergman. På gården finns ett hus med boyta på 70 kvadratmeter, 6 hektar åkermark och skog på 6 hektar (samt ett skogligt impediment). Även en ekonomibyggnad på 272 kvadratmeter står på fastigheten. Ägarbytet gjordes i februari 2023 och priset blev 1 450 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerGrums kommunSegmonVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.