Hoppa till huvudinnehållet

Klart med sommarfars på Alsters herrgård hela juni

Publicerad:
Eva-Mi Tapper regisserar pjäsen "Inte alla tjuvar kommer för att stjäla".
Eva-Mi Tapper regisserar pjäsen "Inte alla tjuvar kommer för att stjäla". Foto: Lena Richardson

Det blir sommarteater i magasinet på Alsters herrgård i juni. Värmlandsteatern, med regissören Eva-Mi Tapper i spetsen, tar sig an den Nobelprisade italienske dramatikern Dario Fos fars "Inte alla tjuvar kommer för att stjäla", meddelar man i ett pressmeddelande.

– Publiken kan vänta sig en rolig, fartfylld och förvirrande förväxlingskomedi med italienska grundtoner och rappa konversationer, säger Eva-Mi Tapper, som tidigare bland annat regisserat "Kalenderflickorna" och "Blommor av stål" med Värmlandsteatern.

Pjäsen är en enaktare och premiären äger rum i början av juni. Det blir sedan föreställningar månaden ut. Biljetter släpps i mars.

Artikeltaggar

AlsterDario FoEva-Mi TapperFöreställningarNöje/KulturPremiärerSkådespelareVärmlandsteatern

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.