Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Hammarö tog ännu en seger

Publicerad:
Hammarö HC vann mot Karlskoga IK
Hammarö HC vann mot Karlskoga IK

Hammarö är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Karlskoga IK hemma i Hammarö Ishall på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-2 (1-1, 2-0, 1-1) innebär att Hammarö nu har fyra segrar i följd i HockeyTvåan västra C herr.

– En tät match som vi till slut vinner och tar med oss tre poäng, tyckte Hammarös tränare Andreas Björk, efter matchen.

Första perioden var jämn. Karlskoga IK inledde bäst och tog ledningen genom Gustav Östlund efter 13.32, men Hammarö kvitterade genom Viktor Magnusson i slutet av perioden. Andra perioden var länge mållös. Hammarö gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål på 45 sekunder i slutet av perioden av Victor Stark och Anton Forsell. Det sista målet kom med 52 sekunder kvar av perioden. Karlskoga IK reducerade dock till 3-2 genom Gustav Östlund efter 5.02 i tredje perioden.

Hammarö kunde dock avgöra till 4-2 med en sekund kvar av matchen genom Victor Stark.

Victor Stark gjorde två mål för Hammarö och spelade dessutom fram till två mål.

Hammarö har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Karlskoga IK har en vinst och fyra förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hammarö i serieledning och Karlskoga IK på femte plats.

Fredag 3 februari 19.00 spelar Hammarö borta mot Hällefors.

Artikeltaggar

Hammarö HCHammarö ishallHockeytvåan Västra CIshockeyKarlskoga IK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.