Hoppa till huvudinnehållet

Edins supercomeback – i kvartsfinal efter fläckfri insats: ”Varit uttråkad”

Publicerad:
Niklas Edin är tillbaka efter sin knäoperation. Stjärnan gör just nu comeback i Grand Slam-turneringen Canadian Open.
Niklas Edin är tillbaka efter sin knäoperation. Stjärnan gör just nu comeback i Grand Slam-turneringen Canadian Open. Foto: MAXIM THORE

Niklas Edin gör just nu comeback efter sin operation. Lag Edin är framme vid kvartsfinal i Grand Slam-tävlingen Canadian Open och har gått som tåget.

– Jag är så glad att vara tillbaka, säger Niklas Edin på tävlingens sajt.

Niklas Edin opererade sitt knä under hösten, och har sedan dess rehabtränat. Förhoppningen var att kunna bli återställd efter årsskiftet, och Edins läkkött imponerar.

Han gör just nu comeback i Grand Slam-tävlingen Canadian Open, och gör det på ett lysande sätt. Lag Edin är hittills obesegrat och är framme vid kvartsfinal.

I segern mot Team Brad Gushue stod Edin för starka 98% – laget missade knappt en enda sten.

Gissa om Niklas Edin njuter av att vara tillbaka på isen...

– Jag har varit rätt uttråkad om jag ska vara ärlig, att inte kunna spela när säsongen är igång, säger Edin på Grand Slams sajt.

Han fortsätter:

– Jag är glad att det har läkt nu, det kunde ha varit värre och jag är så glad att vara tillbaka och att jag redan kan spela.

Tävlingen pågår just nu, och avgörs med finaler på söndag kanadensisk tid.

Artikeltaggar

CurlingGrand SlamLag EdinNiklas EdinTurneringar

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.