Hoppa till huvudinnehållet

Elva mål av Kasper Lindholm när Hellton vann

Publicerad:
IF Hellton vann mot HK Lif
IF Hellton vann mot HK Lif

Kasper Lindholm stod för ett målkalas när Hellton besegrade Lif blå i division 2 Mitt herr i handboll med 33-22 (15-11). Hela elva mål gjorde Kasper Lindholm, synnerligen viktigt för Helltons tvåpoängare.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Linuz Andersson 5, André Gustafsson 5, Hampus Olsson 5, Michael Shirafkan Nejad 4, Patric Stenbäck 2 och Jacob Gustafsson, målen för Lif blå gjordes av Fatlum Ahmeti 6, William Lutman 5, Morgan Eklund 3, Mikael Gerlström 3, Måns Ahlström 2, Neo Wiborg 2 och Melker Liljesvan.

Kasper Lindholm 11, Linuz Andersson 5, André Gustafsson 5, Hampus Olsson 5, Michael Shirafkan Nejad 4, Patric Stenbäck 2 och Jacob Gustafsson gjorde Helltons mål.

Hellton har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lif blå har tre vinster och två förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Hellton ligger på åttonde plats medan Lif blå har elfteplatsen.

I nästa omgång har Hellton Eksjö borta i Olsbergs Arena, söndag 15 januari 15.00.

Artikeltaggar

HandbollHK LifIF HelltonSundsta Sporthall

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.