Hoppa till huvudinnehållet

Personbil i diket på E45 – andra olyckan på kort tid på platsen

Publicerad:
Reporter Amos Friedman
Amos Friedman
amos.friedman@nwt.se
Reporter Ove Rydh
Ove Rydh
ove.rydh@provinstidningen.se
En personbil körde av E45 vid Sannerud utanför Ånimskog i söndagskvällen. Ingen person behövde föras till sjukhus./ARKIVBILD
En personbil körde av E45 vid Sannerud utanför Ånimskog i söndagskvällen. Ingen person behövde föras till sjukhus./ARKIVBILD Foto: Herman Rydeberg

En personbil hamnade i diket efter att ha fått sladd på E45 norr om Ånimskog. Det var andra olyckan på kort tid på samma plats.

Polis och räddningstjänst larmades ut till Sannerud i Åmål efter att en personbil fått sladd och hamnat i diket. Larmet inkom runt kvart i åtta på söndagskvällen.

Olyckan inträffade vid en avfart på E45, på samma ställe där en krock mellan två bilar inträffade i måndags. Då var det frågan om en olycka i halkigt väglag.

En person färdades i olycksbilen på juldagskvällen.

– Personen behövde inte tas med till sjukhus. Ägaren kommer få kontakta försäkringsbolaget som fixar med bärgare. Man har märkt upp bilen och lämnat platsen, säger en larmoperatör som svarar för SOS alarm räddningsregion Bergslagen.

Artikeltaggar

Olyckor och katastroferTrafikolyckorÅmål

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.