Hoppa till huvudinnehållet

Strömavbrott vid Persbergs vattenverk – hela orten blev utan vatten

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: CHRISTINE OLSSON / TT

Ett strömavbrott i vid vattenverket i Persberg ledde på måndagsförmiddagen att hela tätorten för en stund var utan vatten.

Vid lunchtiden hade kommunen fått igång reservkraft så det ska finnas tryck i ledningarna igen. Kommunen påminner om att det kan förekomma luft i ledningarna och att det kan bli kortare avbrott senare under dagen då man kopplar tillbaka till den ordinarie strömförsörjningen.

Artikeltaggar

FacebookFilipstadPersbergSamhälleStrömavbrott

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.