Insändare: Varför missunna FBK internationella framgångar?

Insändare
PUBLICERAD:
I tisdags tog CHL-äventyret slut för Färjestad.
Foto: FREDRIK KARLSSON
Varje gång det vankas CHL så dyker klagomålen upp som brev på posten.

Många inom supporterskaran verkar mena att turneringen är ett påkostat jippo som bara är bortkastad tid. Jag tycker det är en ruggig förlorarmentalitet och dåliga bortförklaringar. Sluta larva er, gå på matcherna och stötta laget. Varför skulle man inte vilja vinna ett mästerskap på den europeiska scenen? Det skulle gynna klubben på många sätt och vis. Ekonomiska fördelar samt att laget blir om än mer attraktivt för utländska spelare.

Jag tycker vi borde blicka mot vår kanske största rival Frölunda som har många lukrativa år bakom sig. Ska vi verkligen sitta och rulla tummarna medan göteborgarna skördar guld efter guld? Nej, jag vill ha fler vinster och fler titlar. För jag vet inte hur ni känner men jag börjar bli riktigt trött på att torska i åttondelsfinaler.

Framåt bollklubben!

Värmlänning i Stockholm

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.