Hoppa till huvudinnehållet

Gjorde klart med ”stor internationell artist” – nu ställs även parkfesten in

Publicerad:
Peter Besterman låter meddela att Besterman AB ställer in kommande sommarens stora konsert i Rottneros park. Foto: HP Skoglund

Först den stora jaktmässan - nu meddelar arrangören Besterman AB att man även ställer in den tänkta parkfesten i Rottneros kommande sommar.

Peter Besterman meddelar beslutet på en helsidesannons i det lokala annonsbladet Sunnenytt. Han hänvisar där till det tidigare beslutet att ställa in jaktmässan som en anledning till varför det inte heller blir något arrangemang kommande sommar.

”Detta innebär att det saknas förutsättningar och lust för oss att genomföra stora evenemang i Sunne”, skriver han och hävdar vidare att Besterman AB hade förhandlat klart med en ”stor internationell artist”.

”Utan tvekan det absolut största internationella artistbesöket i Värmland de senaste åren som kunde blivit ett viktigt ekonomiskt tillskott till besöksnäringen i Sunne. Vi avslutar nu dessa förhandlingarna och lägger ner Fest i Parken sommaren 2023”, skriver han vidare.

Rottneros herrgård i parken.
Rottneros herrgård i parken. Foto: Daniel Olausson

Nu kommer de 1 200 personer som köpt biljett till evenemanget att få pengarna tillbaka.

LÄS OCKSÅ:

Stor konsert i Rottneros 2022 – om Sunneborna är med på noternaStora konsertsatsningen i Sunne skjuts upp: ”Mycket svårt beslut”Parkhyran chockhöjs: ”Tydlig signal om att man inte vill att vi gör något”Jaktmässan läggs ned: ”Det har varit en smärtsam process”

Artikeltaggar

ArtisterBesterman ABEvenemangKonserterNöje/KulturPeter BestermanRottnerosSunneVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.