Ständigt denna träningsvärk efter en timme fysioterapi varje vecka

Krönikor
PUBLICERAD:
Med anledning av min sjukdom Huntington är det si så med balansen. Jag går därför på regionens fysioterapi en gång i veckan under en timme. Efter varje besök har jag träningsvärk överallt i flera dagar. Det gällde även förra veckan.

Då hade jag fysioterapi på måndagen och lite av det onda satt i ända till och med torsdagen. Så länge har det aldrig pågått tidigare. Men träningsvärk går snabbare över än ryggont. Träningsvärk är dessutom ett positivt tecken på att jag fullföljer min träning.

Denna vecka har vi semester och vi ska på spa i Sunne fram till torsdag. På fredag fyller jag år men det är inte därför vi förkortar vistelsen där. Det är för att anläggningen bara har tillgängliga rum då. Vi kommer att mer än bara sova och äta gott. Vi tänker även njuta av delen med spa och har exempelvis bokat klassisk massage.

Vi gör säkert utflykter i Sunne och tittar in hos kommunens goda caféer och konditorier. Om behovet finns kanske vi besöker systembolaget.