Hoppa till huvudinnehållet

En träningskväll för alla singlar: ”Säger att de ska ta med singelkompisarna”

Publicerad:

På fredag är det singlarnas kväll på Friskis Karlstad med bland annat temapass som ”Dansa loss för kärleken”. Det blir även öppet dansgolv i en av salarna. Genrebild.
På fredag är det singlarnas kväll på Friskis Karlstad med bland annat temapass som ”Dansa loss för kärleken”. Det blir även öppet dansgolv i en av salarna. Genrebild. Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Friskis & Svettis Karlstad är mer än ett träningscenter – det är även en mötesplats.

Det vill marknadsansvariga Rebecca Danielsson ta fasta på och anordnar en singelkväll på fredag.

– Det är många som träffat en partner, en träningskompis eller god vän här, säger hon.

Det är första gången som Friskis Karlstad satsar på en singelkväll där alla aktiviteter är gratis. Idén fick Rebecca Danielsson från Ica Maxi Välsviken som anordnade en singelkväll förra året.

– Jag kände att det ska vi ha prova på Friskis Karlstad, säger hon.

Förhoppningen är att det ska bli ett återkommande event.

– Det vore superkul om folk tycker att det är roligt. Det tror jag också. Några har ringt och frågat om buggen och i receptionen säger folk att de ska ta med sina singelkompisar på fredag.

Förutom ledarledda träningspass med teman som ”Dansa loss för kärleken” har Rocksulan öppet dansgolv i en av salarna. Det utlovas även femkamper i regi av Chaos Event.

Singelkvällen marknadsförs via hemsidan och sociala kanaler.

– Par är också välkomna, förtydligar Rebecca Danielsson.

Hur mycket folk hoppas ni på?

–Vi får se. Det pratas mycket om kvällen. En vanlig fredag har vi cirka 600 inpasseringar, och de flesta sker på eftermiddagen. De kommer att göra sin träning och förhoppningsvis ta del av de andra aktiviteterna.

Artikeltaggar

Friskis och SvettisKärlekKarlstadMotion och hälsaRocksulanTräning

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.