Hoppa till huvudinnehållet

De är årets ambassadörer för vardagshjältar: ”Jobbar lite i skymundan”

Publicerad:
Christer och Cecilie Nerfont från Wermland Opera. FOTO: Karlstads kommun
Christer och Cecilie Nerfont från Wermland Opera. FOTO: Karlstads kommun

Nu kan Karlstadsborna nominera sina vardagshjältar. I Karlstads kommuns verksamheter, ideella föreningar, organisationer och privatpersoner kan alla nomineras. För trettonde året i rad ska utmärkelsen delas ut till någon som skapar livskvalitet för barn och unga i Karlstad.

Varje år är kända Karlstadsprofiler ambassadörer för vardagshjältar, och i år är det Christer och Cecilie Nerfont från Wermland Opera som blir ambassadörer.

– Vi är såklart väldigt glada och stolta över detta fina uppdrag. Som föräldrar har vi fått se många fina och starka personligheter som finns där för allas våra barn. De som ofta jobbar lite i skymundan och inte får nog uppmärksamhet. Och så fint att alla får möjligheten att visa sin uppskattning genom denna kampanj, skriver Christer och Cecilie Nerfont, i ett pressmeddelande.

Nomineringstiden är öppen mellan den 1 och 14 november. Årets vardagshjältar presenteras vecka 49.

– Dagligen har vi vardagshjältar runt omkring oss som gör skillnad för våra barn och unga lite i det dolda och som är värda extra uppmärksamhet, skriver Magnus Wallgren, samordnare för vardagshjältar, i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

KarlstadKarlstads kommunMänskligtUtmärkelserWermlandsoperan

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.