Hoppa till huvudinnehållet

Klart: C och S bildar fortsatt majoritet i Forshaga

Publicerad:
Per Lawéns Socialdemokraterna bildar fortsatt majoritet tillsammans med Centerpartiet i Forshaga.
Per Lawéns Socialdemokraterna bildar fortsatt majoritet tillsammans med Centerpartiet i Forshaga. Foto: Sanna Emanuelsson

Under tisdagen stod det klart – Socialdemokraterna och Centerpartiet bildar majoritet för ett fortsatt styre i Forshaga kommun.

Centerpartiet och Socialdemokraterna i Forshaga har haft ett samarbete de senaste fyra åren, som de själva beskriver skapat stabilitet och utveckling av kommunen.

Utgångspunkten för det fortsatta styret är nu att bygga vidare på de gemensamma målen kring befolkningstillväxt, attraktivitet i hela kommunen och en budget i balans.

Vidare vill de fortsätta investera för framtiden genom en välutbyggd infrastruktur, kompetenta och engagerade medarbetare samt en stark ekonomi. Förhoppningarna är också att genom en ökad tillväxt och ett aktivt näringslivsarbete att skapa fler möjligheter på arbetsmarknaden.

Samarbetet konkretiseras i ett senare handlingsprogram för mandatperioden 2023-2026.

Artikeltaggar

BudgetarCenterpartietForshagaForshaga kommunInfrastrukturPolitikSocialdemokraternaTillväxtVal 2022

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.