Hoppa till huvudinnehållet

Nystartad psykologmottagning i Karlstad

Publicerad:

Den 3 oktober registrerades det nya bolaget Erenius Psykologbyrå AB hos Bolagsverket.

Bolaget har sitt säte i Karlstad och de uppger att verksamheten ska "syftet med verksamheten är att bedriva psykologisk utredning, behandling, handledning och utbildning i klinisk psykologi och relaterade områden".

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Styrelseledamot är Thomas Erenius, 48 år. Styrelsesuppleant är Thérése Erenius, 46 år.

Artikeltaggar

NäringslivNya företagSkoghallVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.