Hoppa till huvudinnehållet

Munkfors utklassat av Lillån hemma

Publicerad:
Munkfors IBK förlorade mot Lillån IBK

Munkfors åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Lillån med hela 1-10 (0-3, 1-4, 0-3) i division 1 Region Svealand dam i innebandy.

Munkfors tränare Karin Hallberg kommenterade matchen:

– Trots slutsiffrorna så är det ett steg framåt jämfört med förra helgen, så det tar vi med oss. Vi spelar lite bättre samtidigt som Lillån är riktigt starka på alla positioner. Det är ett topplag vi möter, helt klart. Vi måste var mer på tå, skjuta mer och våga vara jobbiga för motståndarna.

Lillån spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Jessica Carlsson och ett mål av Emma Rimbe. Och det var bara början. Även i andra perioden var det Lillån som var starkast. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 1-7.

Lillån fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Nadin Aldeeb, Signe Wilhelmsson och Elvira Lindqvist.

Noterbart är att Jessica Carlsson gjorde tre mål för Lillån.

Munkfors ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Lillån ligger på andra plats.

Munkfors tar sig an Dottevik i nästa match borta lördag 8 oktober 14.15.

Artikeltaggar

Division 1 Region SvealandInnebandyMunkfors ArenaMunkfors IBK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.