Hoppa till huvudinnehållet

Hertzöga föll mot Örebro SK FK på bortaplan

Publicerad:
Örebro SK FK vann mot Hertzöga BK
Örebro SK FK vann mot Hertzöga BK

Hertzöga fick se sig besegrat i mötet med Örebro SK FK på bortaplan i division 1 norra Götaland dam i fotboll, med 0-4 (0-2).

– Vi visste på förhand att vi stod inför en mycket tuff bortamatch. Efter slutsignalen kan detta bekräftas då vi åkte på en rejäl smäll. Vi kommer inte riktigt upp i nivå idag och det i kombination med att vi möter ett mycket bra fotbollslag, ÖSK. Nu släpper vi denna match och ser redan fram mot helgens avgörande match mot Säffle SK hemma på Ilanda. Vinner vi den matchen har vi fixat nytt division 1 kontrakt och det ska vi se till att göra. Vi kommer vara rejält förberedda och en stor revanschlusta kommer finnas, kommenterade Hertzögas tränare Mikael Rundh.

Emelie Alfredsson, Cornelia Karlsson, Sara Sandberg och Matilda Wennberg blev målskyttar för Örebro SK FK i hemmasegern.

Örebro SK FK har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Hertzöga har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med en omgång kvar är Örebro SK FK på andra plats i tabellen, medan Hertzöga är på femte plats.

Hertzöga tar sig an Säffle SK i sista matchen hemma lördag 8 oktober 14.00.

Artikeltaggar

Division 1 norra GötalandFotbollGrönpepparparkens IPHertzöga BKÖrebro SK FK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.