Hoppa till huvudinnehållet

Oavgjort för Hertzöga hemma mot Degerfors

Publicerad:
Hertzöga BK spelade lika mot Degerfors IF Dam
Hertzöga BK spelade lika mot Degerfors IF Dam

Lagen delade på poängen när Hertzöga och gästande Degerfors möttes i division 1 norra Götaland dam i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 2-2 (0-0).

– Den spontana känslan direkt efter matchen är att vi förlorar två poäng idag. Första halvlek är vi totalt överlägsna och borde kanske gjort något mer mål. Vi har en period i andra halvlek där vi går ner oss och Degerfors är då effektiva och gör två mål inom tre minuter. Vi är besvikna över de missade poängen och det infinner sig en förlustkänsla, samtligt som vi ska vara nöjda med vårt spel som stundtals är riktigt bra. Många spelare förtjänar beröm idag för sin insats men jag vill ändå lyfta Nova Rosengren lite extra. En fantastisk insats! Nu blickar vi framåt och redan på fredag beger vi oss till Örebro för en ny viktig match. En viss revanschlusta finns efter dagens tappade poäng, tyckte Hertzögas tränare Mikael Rundh, efter matchen.

Hertzögas mål gjordes av Agnes Eklund Ramböl och Anna Lindgren, Degerfors av Jessica Axelsson och Elin Lindbäck.

Hertzöga har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Degerfors har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Hertzögas sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Hertzöga på fjärde plats i tabellen, medan Degerfors är på femte plats.

Hertzöga tar sig an Örebro SK FK i nästa match borta fredag 30 september 19.30. Degerfors möter Ljungskile hemma söndag 2 oktober 14.00.

Artikeltaggar

Degerfors IF DamDivision 1 norra GötalandFotbollHertzöga BKIlanda IP

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.