Hoppa till huvudinnehållet

Hagfors föll mot Dottevik på bortaplan

Publicerad:
Dotteviks IF vann mot Hagfors IBS
Dotteviks IF vann mot Hagfors IBS

Hagfors fick se sig besegrat i mötet med Dottevik på bortaplan i division 1 västra Svealand herr i innebandy, med 6-9 (1-4, 3-3, 2-2).

Hagfors tränare Niclas Andersson kommenterade matchen:

– Vi ger oss själva en riktig mardrömsstart när vi låter Dottevik gå upp till 4-0. Sedan äger vi resten av matchen, men det är så dags. Dottevik gör det bra och spelar väldigt tight, medan vi har väldigt svårt att komma igenom med våra avslut. Den här typen av match var en väldigt bra lärdom för flera av våra unga killar. Dessutom måste vi vara ödmjuka inför att vi har en bra bit kvar innan vi växt färdigt. Vi får ta igen de här poängen längre fram i vinter.

I första perioden var det Dottevik som var starkast. Laget vann perioden med 4-1.

Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 7-4.

4.37 in i tredje perioden reducerade Hagfors på nytt genom Lucas Söderström på pass av Emil Åkerlund.

Hagfors reducerade igen 13.09 in i perioden genom Jesper Karlsson framspelad av Daniel Svensson. Fler mål än så blev det inte för Hagfors.

17.23 in i perioden slog Dotteviks Andre Bergman till åter igen framspelad av David Nyrén och ökade ledningen för Dottevik.

Dottevik punkterade matchen med ett 9-6-mål med 50 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Andre Bergman på pass av Robin Bräck. Det fastställde slutresultatet till 9-6.

Hagfors Jesper Karlsson stod för tre poäng, varav ett mål. Dotteviks Andre Bergman gjorde tre mål.

Torsdag 29 september 20.00 spelar Hagfors hemma mot Karlstads IBF Ungdom.

Artikeltaggar

Arvika SporthallDotteviks IFHagfors IBSInnebandy

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.