Hoppa till huvudinnehållet

Anton missade direktplats till Idols kvalfinal

Publicerad:
Anton Älvstrand gick inte vidare direkt till fredagens kvalfinal, nu får han hoppas på ett wildcard från juryn.
Anton Älvstrand gick inte vidare direkt till fredagens kvalfinal, nu får han hoppas på ett wildcard från juryn. Foto: Jakob Dahlstrom

19-årige Anton Älvstrand från Charlottenberg fick inte tillräckligt med publikröster för att direkt gå vidare till fredagens kvalfinal i Idol.

Under torsdagskvällen avgjordes den sista kvalomgången i Idol live från Kungsträdgården. Anton Älvstrand som var sist ut i startfältet sjöng Ted Gärdestads svenska klassiker "Jag ska fånga en ängel" från 1973.

Juryn var ganska hårda efteråt och Alexander Kronlund sade "Jag tycker inte du klarar av att leverera det här".

Inte heller gick framträdandet hem hos tittarna så nu får Anton Älvstrand hoppas på ett wildcard från juryn för att få ytterligare en chans att visa för svenska folket vad han går för.

Sedan tidigare är värmlänningarna Ida Hallquist och Luka Nemorin redan klara för kvalfinalen.

Stående juryovation när Luka från Kristinehamn vann publikens hjärtanFamiljen på plats när publiken röstade Ida Hallquist till kvalfinal i ”Idol”

Artikeltaggar

Nöje/Kultur

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.