Typiskt att jag blev förkyld efter semestern

Krönikor
PUBLICERAD:
Första veckan efter semestern, hände det typiska efter långledighet. Jag blev förkyld.

Jag kan inte härleda till var jag blev smittad. Jag har träffat människor som var sjuka men det skedde för flera veckor sedan. Min teori är att jag smittades på kräftskivan vid campingen, någon vecka innan jag innan jag insjuknade. Där var alla friska men vi satt trångt.

Jag hade lite feber i två dygn. Därför sjukskrev jag mig, för att inte sprida sjuksjukdomen vidare och bli snabbare frisk. Jag hade också hosta och snuva under hela den veckan.

Nu har det gått en vecka sedan jag var sjuk. Hostan är kvar men mindre aggressiv. Snuvan har övergått till nästäppa. Den har lett till att jag snarkar ännu mer, vilket gör mig och fin fru väldigt trötta.

Jag tog apotekets snabbtest för covid två dagar i rad, båda var negativa. Snabbtest är ingen garanti för om man bär corona men är ganska trovärdiga.Jag är trippelvaccinerad och drabbades av pandemin i februari. Det utesluter inte heller att det var det jag smittades av igen.