Om ett "snart" som snart blir ett snart!

Krönikor
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Den 18 hålen på Sundsbergs discgolfpark är monterade och redo att spelas på, men än återstår en del röjning innan banan är helt spelklar.
Foto: Tommy Andersson
Vi är snart klara. Det känns som jag har sagt det några gånger vid det här laget. Men nu börjar det kännas på riktigt.

Nästan 500 manstimmar. Det är svindlande siffror, men då tror vi att det kommer bli rätt bra också. Det är förstås discgolfbanan på Sundsbergs friluftsområde i Sunne som det handlar om och som tagit enormt med tid och kraft i anspråk sedan vi satte i gång på riktigt i februari tidigare i år.

Nu är stort sett allt väsentligt monterat och byggt på de 18 hålen och ett idogt och än mer tidskrävande röjningsarbete har tagit vid. Vi ser det så kallade ljuset i tunneln och det ska bli spännande att själv få provspela banan snart, knappt ett enda kast har det blivit för egen del.

Hur blir det då? Det är det som ska bli så extremt spännande att få veta. På lördag anordnar Sunne kommun en prova på-dag för sina anställda, då lär vi få en första indikation.

För nu är vi snart klara. Snart.

LÄS OCKSÅ:

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.