Hoppa till huvudinnehållet

Stort jubel när Carlstad B säkrade seriesegern

Publicerad:
Lidköping Lakers förlorade mot Carlstad Crusaders B
Lidköping Lakers förlorade mot Carlstad Crusaders B

Spelarna i Carlstad B har all anledning att fira efter 44-20 på bortaplan mot Lidköping. Det betyder nämligen att Carlstad B har säkrat seriesegern i division 2 södra herr i amerikansk fotboll. Lidköping slutar på andra plats i tabellen.

Segern var Carlstad B:s sjätte på de senaste sex matcherna.

Lidköping har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

Artikeltaggar

Division 2 södraSannafältet

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.