Hoppa till huvudinnehållet

Statens servicekontor flyttar – intar gamla McDonaldslokalen

Publicerad:
Reporter Fredrik Erlandsson
Fredrik Erlandsson
fredrik.erlandsson@nwt.se
Foto: Frida Jansson Högberg

Våxnäsgatan 10 byts mot Drottninggatan 36 för Statens servicekontor. Den nya lokalen är, enligt ett pressmeddelande, anpassad för en effektiv och trygg medborgarservice.

Flytten från Karolinen till vad som under 30 år var McDonalds är i full gång, den 29 augusti öppnas kontoret. Servicekontoret kommer erbjuda privatpersoner och företag hjälp i frågor som rör Arbetsförmedlingens, Försäkringskassans, Pensionsmyndighetens och Skatteverkets tjänster.

Artikeltaggar

ArbetsförmedlingenFörsäkringskassanKarlstadPensionsmyndighetenSamhälleSkatteverketStatens servicecenter

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.