Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst för Norrstrand och Kvarnsveden U

Publicerad:
Norrstrand spelade lika mot Kvarnsveden U
Norrstrand spelade lika mot Kvarnsveden U

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Norrstrand tog emot Kvarnsveden U i division 2 västra Svealand dam i fotboll på lördagen. Matchen slutade därmed 0-0.

– Vi gör en bra match och har ett stort spelövertag under hela matchen och släpper inte till en enda målchans för motståndarna. Deras målvakt gör en heroisk insats och stoppar allt, tyckte Norrstrands tränare Filip Rinstad, efter matchen.

Norrstrand har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kvarnsveden U har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Norrstrands tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Norrstrand ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Kvarnsveden U på åttonde plats.

Nästa motstånd för Norrstrand är Rynninge. Lagen möts lördag 20 augusti 14.00 på Grenadjärvallen.

Artikeltaggar

Division 2 västra SvealandFotbollICA Maxi Välsviken ArenaNorrstrands IF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.