Hoppa till huvudinnehållet

Oviss framtid för Mallbackens anfallare: ”Inga diskussioner har förts än”

Publicerad:
Irvina Bajramovic har bara tre månader kvar på kontraktet.
Irvina Bajramovic har bara tre månader kvar på kontraktet. Foto: Olle Persson

Mallbackens Irvina Bajramovic har toppat formen och redan noterats för lika många mål som i fjol.

Men framtiden i klubben är osäker.

Med tre månader kvar på kontraktet är förhandlingarna fortsatt ej inledda.

– Inga diskussioner har förts med klubben, säger den 27-årige anfallaren.

Mallbackens anfallare Irvina Bajramovic befinner sig just nu i sin fjärde säsong i klubben.

I skrivande stund noteras hon för sex mål på 15 matcher – lika många som hon stod på efter 25 matcher i fjol.

– Formen känns bra just nu, jag kommer till lägen och tycker ändå att jag också sätter mina lagkamrater i bra lägen. Kroppen känns också väldigt bra just nu. Men ska jag var ärlig så står jag bara på fem mål just nu, jag fick ett extra i den senaste matchen. Jag tycker att jag borde ha gjort fler mål som forward, vilket är det enda jag kan klaga på egentligen, att just målen uteblivit, säger Irvina Bajramovic.

Hur skulle du sammanfatta din säsong i stort?

– För egen del har det gått mycket upp och ner, det är egentligen först nu som jag har börjat hitta formen skulle jag säga. Det var många som lämnade inför säsongen så vi har ett lag fyllt med unga talanger, vilket vi också har pratat om. Det har varit en lärorik säsong, både personligt och sportsligt.

Mallbackens senaste seger mot Team TG FF var klubben femte raka i seriesammanhang.

– Jag tycker formen i laget känns bra med tanke på vilka förutsättningar vi har. Vi har en väldigt tunn trupp tillsammans med några skador, så utifrån det har vi gjort det väldigt bra skulle jag säga.

Oviss framtid

27-årige Bajramovic sitter på ett utgående kontrakt.

Och ännu har inte förhandlingar inletts om en eventuell förlängning.

– I dagsläget har inga diskussioner förts med klubben. Jag har valt att inte tänka så mycket på framtiden utan har fokus på att spela klart denna säsong så bra som möjligt.

Har du blivit kontaktad från andra klubbar?

– Det är ingenting jag vill kommentera i dagsläget.

Artikeltaggar

FotbollIrvina BajramovicMallbackens IF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.