Hoppa till huvudinnehållet

Värmländskan med stabil start på Scottish Open

Publicerad:
29-åriga Jessica Karlsson spelar den här veckan Scottish Open. Arkivbild.
29-åriga Jessica Karlsson spelar den här veckan Scottish Open. Arkivbild. Foto: Roger Pettersson

Jessica Karlsson gick ett under par på första rundan av Scottish Open vilket gav en delad 49:e plats.

Europatourtävlingen Scottish Open som även är en del av LPGA-touren avgörs 28-31 juli på Dundonald Links och Säfflebördiga Jessica Karlsson sköt 71 slag, ett under banans par, på torsdagens första runda.

Karlsson startade rundan med två raka bogeys och efter de första nio hålen var hon ett över par. På de sista nio stod hon för tre birdies och en bogey och 71 slag totalt gör att värmländskan inför fredagsronden är på en delad 49:e plats.

Hye Jin Choi från Sydkorea leder tävlingen med –8 och bästa svenskor är Anna Nordqvist och Madelene Sagström som båda gick runt på –2.

Artikeltaggar

EuropatourenGolfJessica KarlssonLPGA-touren

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.