Hoppa till huvudinnehållet

Poängspelare förlänger med Munkfors: ”Jag stortrivs här”

Publicerad:
David Henriksson är klar för sin sjunde säsong i Munkfors.

Han har gjort hela 255 poäng på 238 matcher i Hockeytvåan.

Nu är David Henriksson klar för sin sjunde säsong i Munkforströjan.

– Jag stortrivs här. Jag vill bidra med rutin, fart och fläkt framåt samt kanske något mål också, säger den 28-årige forwarden.

Munkfors lagbygge inför säsongen 22/23 fortsätter.

Nu har spelar nummer 18 kritat på sitt kontrakt – forwarden David Henriksson.

– Jag stortrivs här. Glider in på min sjunde säsong i IFK-tröjan, det är ett kvitto på att man stortrivs. Eftersom jag har spelat några säsonger i Hockeytvåan vill jag bidra med någon slags rutin, fart och fläkt framåt samt kanske något mål också.

Om lagets möjligheter att konkurrera kommande säsong säger han följande:

– Många lag har rustat upp bra inför säsongen, men tränar vi på bra under sommaren så tror jag vi har stora chanser att vara ett topplag.

Den gångna säsongen kom David Henriksson tvåa i den interna poängligan med 45 (15+30) poäng på 32 grundseriematcher. I kvalspelet blev det sedan ytterligare 6 (3+3) poäng på 10 matcher.

Över karriären har David Henriksson gjort 255 (93+162) poäng på 238 division 2-matcher för Forshaga, Hammarö, Kil och Munkfors.

På cv:t har 28-åringen även 12 division 1-matcher för moderklubben Forshaga samt Grums.

Artikeltaggar

David HenrikssonHockeytvåanIFK MunkforsIshockey

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.