Hoppa till huvudinnehållet

Kommunal har stor fest i Kristinehamn: ”Det blir något för hela familjen”

Publicerad:
Festen kan få 15 000 besökare. Hittills har 4 000 anmält sig, sista dagen för det är på onsdag, enligt Linda Bååth och Tomas Olsson. Foto: Mats Zetterberg

Den 27 augusti har fackförbundet Kommunal en fest för sina medlemmar i Kristinehamns Arena.

– Det blir något för hela familjen, som livemusik och massor av lek, säger Linda Bååth.

Hon är avdelningsordförande för Kommunal Västra Svealand. Hon berättar att under dagen uppträder Miss Li, Petter och Cornelia Jacobs. Björn A Ling kommer att vara konferencier.

– Vi firar att avdelningen fyller tio år. Samtidigt vill vi ge något tillbaka till våra medlemmar som har slitit hårt under pandemin, säger Linda Bååth.

Anmälningsavgiften är 50 kronor. Den går till välgörande ändamål som deltagarna får välja själva, mellan tre alternativ.

– Projecta har hjälpt oss med planeringen, annars hade en så stor fest inte varit möjlig, säger hon.

Första i Kristinehamn

Det är inte första medlemsfesten Kommunal har. Däremot är det den första i Kristinehamn.

– Att det blir här beror på att vi har vårt kontor i Kristinehamn. Läget är också bra med lika lång åt båda hållen. Det ska bli jätteroligt att ha den i arenan, säger Linda Bååth.

Tomas Olsson är platschef på Kristinehamns Arena. Han är glad över att få ett så omfattande arrangemang dit.

– Det är troligtvis det största evenemang vi har haft, någonsin. Under hela festen kan deltagarna testa vår Lek och Luft. Den delen är därför stängd för allmänheten. Resten av arenan är däremot öppen, som vanligt, säger han.

Artikeltaggar

ArbeteKristinehamn ArenaKristinehamns kommun

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.