Jag funderar på att gå ner i arbetstid

Krönikor
PUBLICERAD:
För en vecka sedan kom min chef tillbaka från sin tidiga semester. Då uppdaterade jag honom efter mitt återbesök på Akademiska sjukhuset. Innan jag ringde honom, slog det mig att Huntingtonteamet tyckte jag skulle fundera på att gå ner i arbetstid.

Jag nämnde det för min chef. Han tycket det var tråkigt men samtidigt klokt.Det är inget vi behöver besluta förrän efter sommaren, därför har jag gott med tid att komma fram till om jag vill minska min arbetstid och hur.

Jag vill samtidigt inte gå miste om det roliga med jobbet. Det är att träffa folk och förmedla deras berättelser. Jag önskar inte heller att ha ett rent kontorsarbete för att minska bilkörningen.

Det viktigaste är vad jag vill med mitt arbete. Jag känner att det är dags att minska min arbetsbelastning men funderar än på om jag ska göra dagarna kortare eller färre.