Det är skärpning som gäller för er, killar

Krönikor
PUBLICERAD:
Bilden till höger, där min sambo ser ut som någon sorts gåva sänd från himlen, tog jag. Bilden till vänster tog han, efter att jag sa ”kan du inte ta en på mig också”. Succé.
Hörni, killar. Hur många bilder på dig har din flickvän i sin kamerarulle? Hur många har du på henne? JUST DET. Det är banne mig på tiden att ni steppar upp.

Inte bara för att tjejer också tycker att det är kul att ha fina bilder på sig själva, utan för att vi också vill ha bevis på att vi faktiskt har existerat på midsomrar, födelsedagar, resor, och så vidare. Kanske kan också det vara lite roligt att kunna visa sina barn att det inte bara är pappa som burit, lekt, matat och funnits där under uppväxten.

”Hon gnäller bara på att hon blir ful på bilderna” har jag hört flera suckande killar säga när diskussionen har kommit upp. Jaha, ta bättre bilder då? Använd inte grodperspektiv och en snedställd hand på den enda bilden du tar på henne, under tiden hon pratar, äter eller blinkar. Ansträng dig lite. Ta flera stycken och försök fånga henne när hon ser åtminstone lite normal ut. ”Jag tycker alltid att du är fin” betyder egentligen bara ”jag orkar inte ta fler”, och vi vet det.

Och en sista grej: Om hon på en bild ser ut som något som blivit överkört av en ångvält eller pickad på av tusen fiskmåsar – säg FÖR GUDS SKULL inte ”nej, du är fin” utan snarare något i stil med ”helvete vilken ful bild på dig, så där ser du ABSOLUT inte ut”.

Hur man kan ta bilder på sin partner i en pool.
Hur man... också kan ta bilder på sin partner i en pool.