Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till gård i Åmotfors – pris: 3 500 000 kronor

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på Bålstad Ulriksdal 1 i Åmotfors av Yngve Sandbraaten.

Nya ägare är Stefan Mattheus Elizabeth Wierd Feitsma, 51, och Cinthe Swennen, 49. Priset blev 3 500 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i maj 2022. Gården omfattar två byggnader med en total boyta på 159 kvadratmeter, 15 hektar skogsmark (samt ett skoglig impediment), åkermarker på 7 hektar och en betesmark på 5 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 495 kvadratmeter på fastigheten.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i januari ett hus, på Bålstad Skogtun 1. Där landade priset på 1 830 000 kronor för det 120 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

ÅmotforsBostad och byggenEda kommunFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.