Hoppa till huvudinnehållet

Tuff match slutade med seger för Västanvik mot Karlskoga SK

Publicerad:
Västanvik vann mot Karlskoga SK
Västanvik vann mot Karlskoga SK

Det svängde i matchen i division 4 Värmland herr i fotboll mellan Västanvik och Karlskoga SK på Granevik. Bortalaget Karlskoga SK hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Västanvik matchen och vann till slut med 2-1.

– En otrolig skön seger, vi saknade fem ordinarie spelare och hade fyra unga killar från U-laget på bänken. Många som offrade sig för laget och belönades med en fin vinst. Otrolig lagmoral, något som vi saknat lite hittills, men idag jobbade alla för laget, kommenterade Västanviks sportchef Luis Alter efter matchen.

Hemmalagets båda mål noterades på Mikael Einarsson, medan bortalagets gjordes av Philip Sjöholm.

Västanvik har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Karlskoga SK har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Västanviks andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Karlskoga SK:s tredje uddamålsförlust.

Västanvik ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Karlskoga SK är på tionde plats.

I nästa omgång har Västanvik Nyedshov borta på Molkoms IP, lördag 18 juni 14.00. Karlskoga SK spelar borta mot Skoghall fredag 17 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollGranevikKarlskoga SKVästanviks AIF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.