Debatt: Är du också nyfiken på Centerpartiet?

Debatt
PUBLICERAD:
Centerpartiet är redo att ta ansvar, skriver debattörerna.
Foto: Claudio Bresciani/TT
På VF:s ledarsida den 24 maj är redaktören nyfiken på vad Centerpartiet i Karlstad bidrar med i det blågröna styret. Vi upplevs enligt redaktören som osynliga i det politiska arbetet. I 12 år har vi varit del av styret i Karlstad, skriver Frida Pettersson och Anders Peterson, Centerpartiet.

Vi är tacksamma för att det finns en nyfikenhet kring vår politik och vad vi står för i det kommunala styret. För oss i Centerpartiet i Karlstad är det viktigaste att kunna skapa förutsättningar och lösningar som gynnar invånarna i hela Karlstads kommun. Det innebär att vi alltid är beredda att ta ansvar och att vi inte har några problem med att verka utan att synas om det är nödvändigt för att få saker att hända.

Vi har varit en del av styret i Karlstad i 12 år, och vi är stolta över allt vi har åstadkommit för Karlstads bästa under dessa år. Vi jobbar enträget vidare med förslag kring hur vi ska fortsätta att utveckla Karlstad för att ge invånarna möjligheter till ett gott liv i hela kommunen, och vi är glada över att det finns en nyfikenhet kring vår politik och våra valfrågor. Vi lovar att vi kommer att finnas med i valrörelsen och vi lovar att vi kan presentera konkreta förslag på satsningar i hela kommunen.

Som centerpartister välkomnar vi kommuninvånarnas initiativ och engagemang. Om du som kommuninvånare funderar på vad vi bidrar med i det kommunala styret så hoppas vi att du tar kontakt med oss. Vi tar gärna emot dina tankar så att vi tillsammans kan arbeta för Karlstads bästa!

Frida Pettersson, kommunalråd Centerpartiet i Karlstad

Anders Peterson, kommunfullmäktigekandidat Centerpartiet i Karlstad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.