Hoppa till huvudinnehållet

Nytt handelsföretag startar i Karlstad

Publicerad:

Prästbols Gård AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Verksamheten skall bestå av bemanningsverksamhet, lantbruksverksamhet, handel med skogsprodukter, köp och försäljning av lantbruks- och industrimaskiner, köp och försäljning av finansiella instrument samt därmed jämförlig verksamhet."

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 23 maj och har sitt säte i Karlstad.

Företaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Styrelseledamot är Jan Gunnar Johansson, 63 år. Charlotte Johansson, 54 år, är styrelsesuppleant.

Artikeltaggar

NäringslivNya företagVålbergVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.