Insändare: Karlstad växer på kransorternas bekostnad

Insändare
PUBLICERAD:
Hur många broar behövs i centrala Karlstad?
Foto: Karlstads kommun
Karlstads politiker får underkänt.

Nu hör man om en bro till vid Sandgrund som skall avlasta en annan bro. När ska politikerna börja tänka utanför centrum?

Vi kan inte ens få till en cykelväg eller gångväg till vårdcentral och skola här i Edsvalla. Jovisst, gör ett medborgarförslag som sedan utreds, bara för att senare läggas ner. Det är ju enkelt. Man borde kanske lägga ner lite kraft i att utveckla kringområden i Karlstad.

Bron vid Färjestad är ju ett skämt till när man kan se en bro från den andra bron som redan finns. Det enda det kommer skapa är parkeringsproblem på Råtorp. Men bron skall byggas för någon vill tjäna pengar på bygget...

Rn77

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.