Allt blir ändå ganska bra till slut

Krönikor
PUBLICERAD:
KBT:ar mig genom att använda samma bild igen. Nu åker vi!
Foto: Peter Bäcker
De som var inne på vf.se under förra tisdagsförmiddagen kunde se ett av mina största misstag hittills på den här tjänsten. Jag fattade inte ens att det var ett misstag först – men det fick jag så klart snabbt bli varse om.

Vad jag gjorde? Äh. Jag hängde väl bara ut Färjestads supportrar i en artikel om huliganer genom att använda en bild på dem från måndagens match mot Luleå. När de var som gladast, eftersom Färjestad ju då bara var en vunnen match från SM-guld, och inte hade något med saken att göra.

Min tanke: ”Jag tar en bild från matchen och eftersom vi inte har någon bild på varken Lulefansen eller de som pekades ut som huliganer tar jag den enda supporterbilden vi har.”

Färjestadfansens tanke: ”Vad håller den där jävla idioten på med?”

Någon kränkt Lulekilles tanke: ”Jag vill också veva!!!”

Inom en kvart-tjugo minuter var bilden givetvis utbytt och jag tillbringade större delen av dagen och kvällen (nåja) med att be om ursäkt. Och det blev ju inte så dumt till slut ändå! Flera av de som var argast visade sig sen vara himla trevliga – och det blev guldfest på torget i Karlstad igen.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.