Bajs på toalettringen – nej tack

Krönikor
PUBLICERAD:
Krönikören uppskattade livehockeyn i fredags – men inte bajset på toalettringen.
Foto: FREDRIK KARLSSON
Under förra veckan publicerade NWT ett gäng artiklar efter att två reportrar sökt efter, och hittat spår av, kokain inne på toaletterna i Löfbergs arena.

Nu är jag ingen förespråkare av kokain, men om det kom som en chock för någon att narkotika figurerar i samhället, och kanske speciellt på ställen där tusentals människor samlats under festliga förevändningar skulle jag på allvar ifrågasätta dennes världsbild.

Hursomhelst. I fredags var jag med min familj på FBK-match i Löfbergs arena. Det var länge sen jag såg hockey live, men desto roligare att det blev just en sådan match med otroligt fin stämning i arenan. Det var så kul att 4-åringen blev arg på mig när jag berättade att matchen vanligtvis tar slut efter tre perioder. Han begärde att jag skulle fixa fyra.

Men kan ni tänka er vad jag hittade på toaletten? Något som förvånar mig mer än kokainet, påverkar mig mer direkt – och därmed också upprör mig mer med tanke på att de allra flesta människor i arenan är vuxna människor?

Bajs. På toalettringen.

Vänligen avgå, samtliga.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.