Hoppa till huvudinnehållet

Säffle vann i HockeyTvåan Kvalserie B väst herr mot Karlskoga IK

Publicerad:
Karlskoga IK förlorade mot Säffle
Karlskoga IK förlorade mot Säffle

Säffle vann på bortaplan mot Karlskoga IK i HockeyTvåan Kvalserie B väst herr, med 8-3 (5-2, 1-0, 2-1).

– Vi sätter fart redan från början och de första 15 minuter är bland de bättre i år. Tyvärr går vi ner i tempot och Karlskoga kommer in i matchen. Men vi håller oss ändå ganska lugna och Soovik i mål ser till att vi kan spela av matchen under bra kontroll, kommenterade Säffles tränare Peter Torp Svensson efter matchen.

Det var andra raka för Säffle, efter 5-3-segern mot Viking i första matchen.

I första perioden var det Säffle som var starkast. Laget vann perioden med 2-5.

Efter 8.33 i andra perioden nätade Hampus Zachrisson åter igen, på pass av Thom Adams och ökade ledningen för Säffle. Säffle vann också tredje perioden 1-2 och ställningen efter tre perioder var 3-8.

Hampus Zachrisson gjorde två mål för Säffle och totalt fyra poäng, Thom Adams stod för fyra poäng, varav ett mål, Dan Lindahl gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Mathias Karlsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

De båda lagen möts igen fredag 25 mars 19.00, i Somashallen.

Artikeltaggar

HockeyTvåan Kvalserie B västIshockeyNobelhallenSäffle HC

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.