Hoppa till huvudinnehållet

Arvika avgjorde i förlängningen mot Grums

Publicerad:
Arvika vann mot Grums
Arvika vann mot Grums

Matchen mellan hemmalaget Arvika och gästande Grums i HockeyTvåan västra B herr var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 3-2 (0-0, 1-2, 1-0, 1-0). Felix Brandhammar blev matchhjälte för Arvika med sitt mål i förlängningen.

Första perioden blev mållös. Andra perioden var jämn. Arvika inledde bäst och tog ledningen genom David Mali-Granberg efter 6.32, men Grums kvitterade genom Kasper Bäckström. Och Grums hann också ta ledningen, genom Philip Gustafsson. 8.16 in i tredje perioden nätade Arvikas Fredrik Hermansson framspelad av Martin Warg och Erik Fridlund och kvitterade för Arvika. I förlängningen tog det 1.34 innan Arvika också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Felix Brandhammar.

Det här betyder att Arvika slutar på åttonde plats, och Grums på tredje plats.

Artikeltaggar

Arvika HCGrums IK HockeyHockeyTvåan västra BIshockeySparbanken Arena

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.