Hoppa till huvudinnehållet

Andreas Jansson Kling enda målskytt när Hammarö föll

Publicerad:
Hallsberg vann mot Hammarö
Hallsberg vann mot Hammarö

Hammarö förlorade mötet med Hallsberg borta med 1-5 (1-2, 0-1, 0-2) i HockeyTvåan västra B herr på söndagen.

Hallsberg startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Pontus Carlsson och Ian Mackey innan Hammarö svarade och gjorde 2-1 genom Andreas Jansson Kling. Det tog lång tid innan nästa mål kom. Efter 17.43 i andra perioden slog Sebastian Sandin till, framspelad av Emil Ek och Magnus Rehnberg och ökade ledningen för Hallsberg. Hallsberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Carl-Johan Oscarson och Magnus Rehnberg.

Med två omgångar kvar är Hallsberg på elfte plats i tabellen, medan Hammarö är på tionde plats.

I nästa match möter Hammarö Åmåls SK hemma på onsdag 9 mars 19.00.

Artikeltaggar

HallsbergHammarö HCHockeyTvåan västra BIshockeySydnärkehallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.