Hoppa till huvudinnehållet

Hammarö utklassat av IFK Arboga borta

Publicerad:
IFK Arboga vann mot Hammarö
IFK Arboga vann mot Hammarö

Hammarö åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot IFK Arboga med hela 0-10 (0-4, 0-1, 0-5) i HockeyTvåan västra B herr.

IFK Arboga spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Alexander Hellgren, Emil Johansson, Anton Ekström och Hampus Wall. Det skulle komma mer från IFK Arboga. Efter 46 sekunder i andra perioden slog Logan Mick till, på pass av Alexander Hellgren och Rickard Sundlöv och ökade ledningen för IFK Arboga. IFK Arboga fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Erik Lindberg, Anton Nordlander, Logan Mick, Sam Perstedt och Rickard Sundlöv.

IFK Arbogas Alexander Hellgren stod för fyra poäng, varav ett mål, Rickard Sundlöv gjorde ett mål och totalt fyra poäng, Logan Mick gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål, Gabriel Erkers hade tre assists och Erik Lindberg gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, IFK Arboga på fjärde plats och Hammarö på tionde plats.

Söndag 6 mars 16.00 spelar Hammarö borta mot Hallsberg.

Artikeltaggar

Brödernas ArenaHammarö HCHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockey

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.