Hoppa till huvudinnehållet

Grums avgjorde i tredje perioden

Publicerad:
Hammarö förlorade mot Grums
Hammarö förlorade mot Grums

I två perioder hängde hemmalaget Hammarö hyggligt med i matchen mot Grums. Men Grums öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 1-6 (0-2, 1-1, 0-3) i matchen i HockeyTvåan västra B herr.

Segern var Grums nionde på de senaste tio matcherna, och fjärde bortasegern i rad.

I början av matchen var Grums starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Robert Thellberg och Philip Gustafsson. Hammarö reducerade dock till 1-2 genom Jakob Hultberg tidigt i andra perioden och gav visst liv till matchen igen.

Efter 8.30 gjorde Grums 1-3 genom Anton Rhöse. Grums fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Tobias Boström, Emil Persson och Shawn Moors.

Grums Philip Gustafsson stod för tre poäng, varav ett mål och Shawn Moors gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hammarö på tionde plats och Grums på tredje plats.

Hammarö tar sig an IFK Arboga i nästa match borta fredag 4 mars 19.00. Grums möter Munkfors hemma onsdag 9 mars 19.00.

Artikeltaggar

Grums IK HockeyHammarö HCHammarö ishallHockeyTvåan västra BIshockey

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.